Vendégkönyv

Dátum: 2014.05.06

Feladó: Feco

Tárgy: árajánlat

Kedves Norris!

Érdekelne a vízzáras főző, és hűtő, a deflegmátor, és a rektifikáló oszlop.

Üdvözlettel. Feco

Dátum: 2014.05.12

Feladó: Norris

Tárgy: Re:árajánlat

Kedves Fecó!

Az oldalon található berendezések házilag készültek ugyan de nem eladási céllal - ugyanis ez a tevékenység sajnos a NAV engedélyéhez kötött !
Amennyiben gyártót keresel > www.halfozok.com/

Dátum: 2014.03.06

Feladó: Nádas Pálinkafőzde

Tárgy: alátámasztás

Csak alátámasztani tudjuk a fejlécben olvasható szlogent!
Csak jó gyümölcsből és cefréből lehet jó pálinkát főzni!

Üdvözlettel,

Nádas Pálinkafőzde
https://www.nadaspalinka.hu/

Dátum: 2014.03.16

Feladó: Norris

Tárgy: Re:alátámasztás

Köszönöm a megerősítést !
Talán ha elégszer mondjuk el hiszik végre :-)

Dátum: 2013.11.24

Feladó: Norbi

Tárgy: Érdeklődés

Üdv Noris. Érdeklődnék hogy a birs cefréd hogy csináltad hogy egy cseppet sem barnult meg? Lenne még egy kérdésem a saválló csőből milyen technikával lehet spirált hajlítani? Válaszod előre is köszönöm és király az oldal.

Dátum: 2013.11.28

Feladó: Norris

Tárgy: Re:Érdeklődés

üdv:Norbi !
A birs cefrét ? na azt nem egyszerű így tartani - a lényege hogy mosás aprítás után az egészet kicsit meg főzöm (párolom )aztán az egészet a főzővízzel fúrogépes módszerrel le turmikszolom > majd élesztő -pektinbontó (túl adagolva ) és savazás - megfelelő- Ph értékre (Ph-3)> a fotón meg azért az látszik amikor még erjed és fel van keverve
Saválló cső feltekerése nem túl egyszerű - homokkal - vagy sóval feltölteni aztán megfelelő profil segítségével feltekerni :-)

Dátum: 2013.11.07

Feladó: Imre

Tárgy: magozógép házilag

Tisztelt Norris úr!

Gratulálok az oldalhoz, nagyon sokat tanultam belőle. Legfőképpen gratulálok az ezermester tudásához, kúpos hasítógép, magozógép házilag, a virágok a kertben, aprítóadagoló a kazánhoz és még biztos van sok szerkezet. Én is hobbi szinten a pálinkafőzést próbálgatom. Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra lehetőség , hogy azt a magozógépet amit láttam az oldalon elkészítse. Ha van rá lehetőség, és megkérném rá, körülbelül mennyibe kerülne?

Dátum: 2013.11.10

Feladó: Norris

Tárgy: Re:magozógép házilag

Imre !
Tudom nem ezt a választ várod !
De mikor létrehoztam ezt az oldalt akkor még módomban állt volna akár sorozatban is gyártani -azonban ez a lehetőség be szűkült és már csak magamnak tudok gyártani - és másoknak ötletet adni :-)
Na és az eddigi tapasztalataim azt mutatják "ajándékba "szívesen vinnék ám mikor az ár kerül szóba akkor már nem akkora a lelkesedés !
Köszönöm a látogatást és az érdeklődést !

Dátum: 2013.11.10

Feladó: Imre

Tárgy: Re:Re:magozógép házilag

Hát nagyon sajnálom, hogy már csak magadnak csinálod. Na én nem az a típus vagyok, aki ingyen vagy 2 forintért várna el egy ilyen szerkezetet. De elhiszem, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a munkát, az ötletet, és az anyagköltséget ki kell fizetni. Hidd el ezt én mint szobafestő, pontosan tudom és tapasztalom. Minden jót és még fogom követni az oldalt későbbiekben is.

Dátum: 2013.10.23

Feladó: tamas

Tárgy: gratula

nagyon jó az oldal, és a felszerelés

Tételek: 1 - 10 ból 17
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása